Vi räknar dag vi räknar år .


Kusiner vad ska man säga ?


God morgon !


God morgon!
Har varit vaken i en timme och är redan klar fixad och börjar om två timmar och tio minuter. I alla fall funderar jag på att städa och laga mat, mina två svag sidor. Wish me luck.


Good night .


börjar halv två imorgon men går och lägger mig nu i alla fall.
God natt.


I live in a dream world.


Guten Morgen !

God morgon !
Nu har jag och min snygga fru vaknat upp efter antagligen för lite sömn. Vi ska snart gå upp ur sängen och klä på oss och sedan äta frukost. Klockan tolv ska jag trots allt vara ute ur Elins lägenhet.
Nu ska jag hoppa på min fru och sen dra upp henne. TTYL

@ my hot wife place !

Nu är jag hos min andra halva, personen som alltid får mig att skratta åt allt. I alla fall så blev planerna ändrade och nu väntar OC säsong ett, banana split, cola och rosa mjukis dräkter.
Vi får se när vi kommer i säng, en sak är klar klockan 12 ska jag befinna mig på St Eriksplan. Lycka till med det Lovisa.
NU KÄRVER ELIN MIN UPPMÄRKSAMHET HON ÄR SOM EN HUND IBLAND...
Ha en bra fredag snyggingar.

Fredagsmyyyyys !


Hola bloggen !
Det är fredag idag och jag är hyfsat frisk i alla fall. Frisk nog för en dag i skolan óch en kväll/natt med bästavän. I alla fall så kommer det var dålig uppdatering ikväll eftersom jag sover hos elin och sedan imorgon drar direkt på match. Sista matchen i serien, sista matchen för säsongen(om vi inte räknar cuper) och sista som ungdom.

I alla fall så ska jag ta med mor min till mataffären, dags att bestämma middag.

I don't wanna talk .









En bild från varje månad vi har tagit bilder, Maj 2009 till Mars 2010 plus godbitar från åren innan.
Jag känner att du kommer mörda mig för den sista bilden men vet du, det är den första bilden, jag kan hitta på oss, år 2007 . Love u <3


If you don't love me why don't you erase my heart ?


Adore you - Lil Rain

I've not the faintest idea,
why you're not talkin' to me?
I'm trying to be the perfect man,
you always want me to be.

I'm accustomed to you,
you're a part of my life.
Everything I told you honey,
I've nothing to hide.

You're my little angel,
you're my little star.
I'm still waitin' every hour,
you're so close to my heart.

All my life I've been waitin',
for one monent in time.
We're together I adore you,
I so adore your sweet smile girl.


O.C




Är man sjuk kan man underhålla sig med att kolla igenom O.C från säsong 1.


randigt .


Alltid älskat randigt och denna är inget undantag.
 149:- från H&M.


Bildbomb .


Det fanns mycket mat...

Min extremt coola kusin !


Detta var lite bilder från min tripp ner till Moholm .


Ge mig sommar .


I don't care .


Gullig pyjamas från H&M .


Kom heeeem

Koooom hem. Jag heter elin och har tråkigt och saknar min bästavän. Jag vill ha chokladbollar och träna på friskis. Nu. Puss och kram

Happiness .


The fray - Happiness .


time to go .

Nu drar jag och spelar match, TTYL .


Converse .


everything has a beging


Det är inte varje dag far kommer hem med choklad och vitamn well. Men det händer ganska ofta.


Söndag, igen .


Guten Morgen!
Då var det söndag igen och imorgon börjar en ny skolvecka, dock bara tre dagar lång för mig.  I alla fall igår var jag först på stan med Mor och fick hem ett par nya converse och en ny skinnjacka.  

På kvällen var jag och bästavän hemma hos Jacob för att först titta på melodifestivalen, där vi helst ville att Salem skulle vinna och sedan titta på Paranormal activity. JAcob har tjatat hur länge som helst på mig och Elin att se den men vi har vägrat dels för att vi är rädda som småbarn och jag vi är rädda. Men vi såg den och snälla låt mig bara glömma det. Klarade i alla fall att sova men vaknade av fotsteg utanför min dörr som visade sig bara vara min mamma.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vet inte om jag behöver plugga något.


H&M


Jag vill ha en blommig klänning, en ny skinnjacka, ett par converse, en väska och ett par solglasögon sen är jag nog nöjd.


No matter what .

Små vita ljus
Bara stjärnor mellan träden
Jag ser mörka hus
och motorvägar räls
En stadig puls
Över broar genom städer
Och för din skull
så reser vi igen

Vi räknar dagar, räknar år
En skymt av solen doft av vår
Snart kommer regnet som en våg
Och sköljer bort
allt som inte är musiken.


Telephone .


Telephone - Lady Gaga ft. Beyonce

Kanske en lång video, okej 9 minuter är väldigt långt för en låt runt 3-4 minuter men det är Lady Gaga vi pratar om.


Shoes ....

Kom nyss hem från provskor med mamma och är nu fattigare men lycklig ägare av två par nya skor. Undra var jag ska ställa dessa?

Skor att ha i detta väder vi har nu. 340:- från Sixty Seven

Underbara klackar med öppen tå, sista paret. 320:-


FREEEEEEDAAAG !


Denna vecka har gått grymt fort, tror det har med den underbara solen att göra. I alla fall så hade jag en kort skoldag idag. Började med datakunskap där vi hade redovising av våra mentorföretag vilket gick väldigt bra, kom ihåg allt jag skulle säga. Efter det hade vi spanska där vi nu jobbar i grupper om en spansk artist, mindre roligt.
Sista lektionen var matte men vår lärare var inte där så vi hade en lärare som släppte oss lika fort sim vi börja. Så rent allmänt hade vi kunnat åka hem efter språket men men.

Nu väntar jag på mamma, vi ska åka och shoppa skor, som vanligt.

I got to let you know .

Helt otroligt att jag för en vecka sen gick runt i skidkläder och åkte skidor i strålande sol, nästan alla dagar och nu är det vår här i Stockholm och man kan till och med plocka fram skinnjackan och solglasögonen. Underbara våren är på väg.

I en solstol på 1910 m är inte helt fel

Morgon sol !

Utanför hotellet .

kafferast i solen .

Dimma .

Solens sken .

Efter att ha åkt pistmaskin .



But is the only way I hear you voice .


Ge mig sommar och sol !


Sunglasses .


Bestämde mig för att ha solglasögon idag. När jag kom ut upptäckte jag att jag hade mina(läs:mammas) som man ska ha när man åker skidor så allt jag såg var gult. Det var mindre roligt för de var snygga.


Vad vill du veta om mig ?



Är trött med en dundrande huvudvärk och vill inget annat än att krypa ner under täcket och sova men jag måste åka till min träning och lämna min och även Idas beställningslistor. Stannar nog en stund och kollar innan jag åker hem igen och sover. Behöver sömn.

Nu ska jag plocka undan alla tallrikar och glas jag spridit ut under eftermiddagen.


Saalbach del 3 .

Dag 5.
Det måste ju vara onsdag. Dagen började med gemensamskidåking igen i solens ljus i några underbara backar. Systemet är stort men ihop hängande men vilka backar vi åkte vilka dagar kommer jag ändå inte ihåg. Vi åkte runt till lunch åt lunch och åkte sedan vidare. Blev ingen after ski eftersom idag skulle vi åka pistmaskin upp till Spielberghaus som är en resturang dör vi skulle äta revbenspjäll och sedan åka rodel ner i mörkret på en 4 km lång backe. Så på med varma kläder. I alla fall var det helt annorlunda att åka stående på en pistmaskin, men roligt. Där uppe placerades vi runt storbord med andra och åt ur en stor byta som stod på bordet. Efter några timamr där tog vi en röd rodel och gav oss ut i backen. Måste skryta att jag vann över pappa som höll på att ramla ner i bäcken och köra in i berget.

Dag 6.
Halvdag med gemensam skidåkning. Efter det hade vi åkt igenom hela systemet. Vädret under dagen pendlade men till lunch var det sol och vi satt som vanligt ute och åt. Dagen till ära åt jag underbara Kaschiersmarren(?) som är helt underbart gott. Vi tog en lång lunch och njöt av solen innan vi gav oss ut i backen igen. Lite mot eftermidagen drog moln in mitt i dalen och skapade dimma så att man inte såg något på topparna och vi bagav oss mot lägre höjder innan vi åkte hemåt. Middag som vanligt och sedan inte mer av denna dag.

Blir mycket text inlägg men det är bara två dagar kvar och sladden är jag på spåret.

Elin bara klagar och klagar.

Ja Elin Hästner jag pratar om dig.Du tror du är något men du är en nobody, darling.

Hej bloggen!
Sitter här med en kopp te och väntar på att desperate housewifes ska börja, en timme och tio minuter kvar. I alla fall idag har jag varit i skolan, inge vidare kul då jag satt kvar en timme och vänta på en lektion jag inte ens behövde gå på. Så jag åkte hem och gick och la mig och vakna upp vid fem ensam hemma och undra var familjen va. Fick reda på att jag var tvungen att laga mat själv och det kan jag inte så det blev nudlar, den enda rätten jag kan utom makaroner och köttbullar.


Elinbästavän häär

Lovisa är seg och jag är på blogghumör så jag uppdaterar åt henne :D
Äntligen sågs vi idag, det var mer två veckor sen sist!!! Bästa var att vi gick till Café Fix, sist vi var där var i sommras. Då kunde vi sitta ute och njuuuta av fint väder.. Men men.
Om ni undrar vad lollo ska göra så ska hon iväg och träna nu. Och  jag får inte träna så jag får hitta på något annat.
Ha det bäst! <3<3<3<3

Hahah älskling på Café Fix i somras. Det var en mkt bra dag <3

Saalbach del 2 .

Dag 3.
Om jag inte misstager mig borde det vara måndag nu och började med frukost och gemensamskidåkning igen. Man kan säga att början av dagarna alltid är lika, eller nästan. Det som skiljer brukar vara lunchen eller vädret. Vi hade strålande sol och valde att ta en fika paus öven på förmiddagen. Är man café crusing så är man. I alla fall åkte vi skidor hela dagen med sol pauser och avslutade med after ski. Sen var det middag och trötthet som resulterade i kortspel.

Dag 4.
Dag fyra var dagen då vi gick(läs:jag blev tvingad att gå) på carving clinc för mina föräldrar vila lära sig åka carving på ett bättre sätt. I alla fall var läraren rolig och man lärde sig en del, speciellt när det kommer till att åka i en ofrivillig pukelpist på eftermiddagen. Det var plan att gå på picnic men just idag var vädret inge vidare bra så det blev ingen. Efter dagen var jag helt slut i benen och fötterna värkte av pjäxorna en underbar stickande känsla.
Har inte hittat sladden än men det kommer, promise.

Saalbach

Sådär nu tänkte jag ta mig i kragen och berätta om v. 9 i Österrike. Kommer antagligen behöva dela upp så det inte blir för mycket text att läsa åt gången.

Dag 1.
Vi lämnade ett grått och kallt Stockholm och landade i ett soligt Salzburg på lördag eftermiddagen efter en timmes försening för att bagagebandet i planet gick sönder. I alla fall väl framme väntade vi på bagaget och tog sedan bussen mot Saalbach. En resa på 1 och en halv timme var vi framme i Saalbach där vårt bagage hämtades upp av en taxi och kördes till Vårt hotell Grafleiten. Vi började med att packa upp, gick på välkomsmötet för att sedan gå runt lite i byn innan vi gick till restaurangen där våran 4 rättersmiddag väntade. Efter middagen var jag sjukt trött, sov bara 3 timmar och sen kan inte jag sova på flyg eller bussar speciellt bra så jag somna väldigt tidigt.

Dag 2.
Första skiddagen! Vi gick upp runt åtta och gick ner och åt frukost där den överlyckliga hotellägarinnan hälsade oss välkomna MOOORGEEEN. Efter frukosten gjorde vi oss i ordning och och ner mot torget för att först hyra skidor och sedan delta på den gemensamma skidåkningen STS annordnar. Vi åkte upp på någon topp, har verkligen inte någon koll var vi åkte, vet bara att vi åkte typ överallt i systemet. Min familj bestämde att vi skulle vara med i Café crusing gruppen som inte är en stor grupp men var rolig att åka med. Vi hade fika pauser och danskar i vår grupp. I alla fall åkte vi hela dagen fram till lunch då det så klart blev en winerschntizel. Sen fortsatte vi åka till vi hade en fika paus i solen. Efter vi åkt hela dagen blev det självklart after ski på Castello där ett svensktband spelade.
Senare på kvällen blev det middag och promenad.

Det var de två första dagarna och jag ger mig med det nu. Dag 3 & 4 kommer sen. Med bilder när jag hittat sladden .

HEMMA

Måste bara säga, JAG ÄR HEMMA I SVERIGE IGEN !

RSS 2.0