Söndag igen...

Elin och jag har varit vakna i över en timme men ändå inte tagit oss iväg från sängen. Igår kväll var vi först på stan och shoppade för lite för mycket, igen och sedan på kvällen var vi hemma hos Jacob på lite fest sådär. Det var trevligt. I säng kom vi runt 4. Nu ska vi äta lite fil, det enda vi kommer få i oss. TTYL

Torsdag .

Veckorna bara rusar iväg och nu är det redan torsdag. Borde egentligen plugga inför morgondagens prov om windows xp, inte roligt. Borde även boka biobiljetter till imorgon. Bästavän och jag ska på bio, jag bjuder, jag är totalt underbar . Att detta inlägg är som det är beror på att jag är trött och vill gå på toa, haha. Nu ska vi leta bok har 24 timmar på mig att läsa, tur att jag älskar att läsa. 

My night

en kopp te, ett stycke svensk politik i bok och papper, musik och min kväll är skapad. 
In case of sen pluggkväll lägger jag fram morgondagens kläder redan nu. Även om min hals dunkar imorgon ska jag till skolan och skriva provet.

I want.

Give it to me now, please.

Spets


H&M 399:-

Cardigan

En härlig lös sittande cardigan från H&M. Härlig att ha till vår eller sommar.
299kr

traning

Nu sticker jag och tränar med Elin! och nej jag är inte flintsaklig mitt hår är bara tillfälligt på vift i en tofs.

where did you come from?


Bilden beskriver låten, låten beskriver bilden. 

Vem tror man att man är ?

Jag hatar folk som pratar skit om andra när de själva är inte är så mycket bättre själva. Men en sak som jag idag kom på är värre är människor som pratar skit om andra plus att de snor saker från andra. Att en människa som först sitter och skriker på sina nära och kära och pratar skit och avslutar allt med att gå in i ens badrum och öppna ens lådor och tar saker och tror att ingen ska märka, vad är det för stil egentligen? 
Kan man inte lita på folk när det ska gå på ens toa utan att de tar saker? 
Det kanske inte är stora saker de tar men även de små räknas. Jag är trött på människor som inte visar respekt som själv säger åt folk att de visar dålig respekt. Snälla rara människor öppna era ögon, det är klart att folk behandlar er illa med tanke på vad ni gör mot dom. 
Och en sista sak, jag vill ha mina saker tillbaka som är tagna från mitt badrum.

friday

Det är inte varje dag ens skoluppgift är att på fem timmar att skapa och baka ett entreprenörsbakverk. 

Till dig. Bara dig.


lyssna noga. <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<33

Tisdag

Dålig uppdatering, I know. I alla fall så har vi projekt vecka denna vecka och vårt tema är inte så svårt att gissa, Entreprenörskap såklart. I alla fall har vi idag bara haft föreläsningar som har varit motiverande till att vilja starta ett eget företag när man blir stor. 
Om en timma ska jag ta bussen tillbaka till skolan för vi har öppet hus mellan 18.00 - 21.00 så vi ska alltså stå och få elever till våran underbara linje. Nu ska jag äta. Puss

hungrig

Hej bloggen! Är egentligen inte på humör att blogga utan är trött och har en sjuk värk i käken eftersom jag fick ett slag där under dagens handbollsmatch detta har gjort att jag inte kan tugga utan bara kan äta soppa och fil och jag har inget av detta hemma. Dom tur är ska mina föräldrar handla mat nu så att jag inte svälter ihjäl här annars.

And I've been doin' just fine

Har verkligen försökt att städa hela dagen men jg har ingen lust, knappt någon lust till att göra något. Som tur är finns underbar musik som gör en lite gladare för stunden i alla fall. 
Igår hade jag match och har nu tre tejpade fingrar, ett rivsår och ett blåmärke det blir bara bättre och bättre har till och med en till match imorgon. Matchen gick bra, i alla fall första halvlek sen inte lika bra då jag lyckades göra mål, ge andra laget två straffar och åka ut på en utvisning och kom in igen 13.37. 
Nu ska jag återgå till städandet, jag kanske blir klar idag....

...

Did I disappoint you or let you down?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?
'Cause I saw the end before we'd begun
Yes I saw you were blinded and I knew I had won

So I took what's mine by eternal right
Took your soul out into the night
It may be over but it won't stop there
I am here for you if you'd only care

You touched my heart you touched my soul
You changed my life and all my goals
And love is blind and that I knew when
My heart was blinded by you
I've kissed your lips and held your head
Shared your dreams and shared your bed
I know you well, I know your smell
I've been addicted to you

been there done that .

Everybody sees it's you,
I'm the one that lost the view,
Everybody says we're through,
I hope you haven't said it too.
So where do we go from here
With all this fear in our eyes
And where can love take us now
We've been so far down
We can still touch the sky<3

fridaay

Eftersom jag sovit så sjukt lite i natt så ska jag nu ta en powernapp innan jag ska spela match. TTYL

Tränat

Skönt efter träning måste jag säga förutom rivsåret på armen, blåmärket på benet och de två sprukna blåsorna på fingrarna. I alla fall ska jag sova nu, tar en ordentligare dusch imorgon orkar inte tvätta håret. Puss och kram

tierd as hell

Flying without wings - Westlife
Efter ha legat och vilat i cirka en halvtimme känner jag mig en aning piggare. Ska snart sätta mig mer och lära mig 15 spanska ord till imorgon. Vill även äta något och jag har totalt glömt när pappa kommer hem med mina pannkakor men jag funderar på att göra nudlar i alla fall, I love. 


torsdag

Vilken underbart kort skoldag jag har haft idag. Dagen började 11.25 och sluta 12.35 med andra ord en lektion. Underbart skönt. Just nu sitter jag hemma och funderar på om jag ska städa, äta eller sova skulle behöva göra alla tre om jag ska vara ärlig men sova låter fortfarande skönast.
Ikväll sen är det träning är egentligen för trött och seg för att orka men jag måste har match imorgon kväll, kanonkul. Nej jag tror jag ska sova lite nu. 

Elin här

Eftersom Lollo är i skolan och plågas och jag är hemma och är sjuk kom vi överens om att jag skulle göra ett inlägg. Vad sjutton ska man göra när man går hemma egentligen??! Jag behöver (och orkar) inte plugga, har sett alla filmer, orkar verkligen inte gå ut? Ska nog sova lite till tror jag... Har man sovit i 12 timmar kan man likaväl sova lite till, right?
Nej, nu ska jag tillbaka till min säng, ni får vänta på roligare inlägg tills lollo kommer hem. (Vilket är ganska snart eftersom hon har EXTREMT kort dag idag.) PUSS!

JAG KAN DYKA IFRÅN VÄSTERBRON OCH KLARA MIG OM DU BARA SER MIG SJUNGA OCH GÅ HELT NAKEN PÅ GRÖNA LUND

Kom hem från skolan för, jag orkar inte ens räkna. Tänkte ta mammas tidning och lägga mig ner trött som sjutton och ont när jag sväljer. Imorgon är en underbar dag. börjar 11.25 och slutar 12.35 kan det bli bättre?

tisdag

träning, match, träning, träning, match, match!
Så där ser min vecka ut dvs att det är match idag om 2 timmar i Vällingby och jag borde verkligen plugga till mitt idrottsförhör imorgon men ser det ut som ajg gör det? Nej nu ska jag göra mig i ordning, tagga tagga tagga

back home

Det här kan ha varit den sista gången jag sluta fem i tolv, dumma nya schema som förstör denna underbara dag. I alla fall så har jag redan varit i skolan på två lektioner och sitter nu hemma och ska snart göra lunch, nudlar med biffsmak. 
Nej jag måste äta nu hugrar ihjäl annars .

never let the fear keep you away from yor dreams

Jag har en stor lust att skriva ett långt inlägg om allt och inget men jag har inga bra ord att beskriva något med längre. De saker jag fått ut ur mig är för privata att skriva här och stannar i min lilla rosa bok som ligger under min kudd där allt annat står som ingen annan än jag vet om och antagligen aldrig heller kommer att få veta. Det är alltid skönt att skriva av sig man känner sig alltid mycket bättre efter men idag är inte fallet så. Det finns säkert något djupt begravet som jag inte ens själv kan komma på som ligger och bubblar och vill bli upptäckt. Jag skulle så gärna vilja bli av med denna tyngd precis som den andra som jag redan blivit av med, tror jag. Det är jobbigt att inte ens få ut sina innerst känslor för man vet inte hur man ska hantera dem. Jag tror inte att någon ens skulle ha lust att lyssna på dom utan att bli förvirrade tur att jag har min lilla bok som idag ska få några fler sidor fyllda. En mening som ofta kommer upp är, Jag saknar dig<3

There’s more to life when we listen to our hearts

bilder från i fredags, glömde ladda upp de igår .
bästavän<3

Sunday

God morgon! Jag har äntligen helt kommit upp ur sängen och även bäddat den. Igår kväll tittade jag på The holiday, en underbar film måste jag säga, jag vill också att en snygg Jude Law ska knacka på min dörr mitt i natten. 
Dagens plan var att träna med bästavän som är lite för bakis för att kunna så jag ska tvinga med mig pappa eller så går jag nog själv. Inte tänker jag sitta här och bli lat nu när handbollen drar igång imorgon och med match på tisdag om jag inte minns helt fel. Nu ska jag klä på mig sitter än i pyjams. 

smell and fell good

The Body Shop's Strawberry body butter

Detta underbara body butter luktar helt underbart av jordgubb, såklart. Lite sommar känsla över den. Det är inte bara en underbar lukt utan den återfuktar huden. För mig och bästavän Elin är denna en drog och även vår favorit av The Body shop's body butters, har även en mango som doftar gott. 
Har ni provat denna?

lördag

Elin sov här igår mycket hände och vi sov för mycket så jag är trött . ttyl

shopping

Min nya tröja från H&M och de nya bästisarmbanden, i alla fall de två översta från KapAhl.

Torsdag

Tack underbara Elin som skrev ett fint inlägg medan jag befann mig i skolan. På ett sätt var det skönt att vara tillbaka i skolan dels för att man får rutiner ien och dels för att vi började med våra två softa dagar, halv tio till två båda dagarna. På första lektionen hade vi föreläsning och fick även tillbaka våra FeA prov, MVG stod det på det i alla fall, underbart. Sen var det två lektioner till som var som vanligt eftersom vi fortfarande hösttermin.
 
Efter skolan mötte Hästner upp mig vid mitt skåp så åkte vi ner till T-centralen för en tripp på stan. Vi var ute efter fler av våra bästisarmband, kan visa bild senare och även mer underkläder. Vi hittade två bästisarmband till men inga underkläder. Vi tog även en sen lunch/tidig middag på McDonalds och en chailatte på Espresso House, som vanligt i våra liv. Nu ska jag titta vidare på tv och vänta på att Elin skickar bilderna från idag. 

Elin häär

Medan Lovisa sitter i skolbänken och jobbar blir det jag som får göra ett inlägg åt henne istället. Stackarn behövde gå upp 7 imorse... Jag gick upp nu. Hahaha. Men men.. Om en timme måste jag vara klar för då ska jag ta bussen ner till Östra för att möta upp min lilla fru. (jag är sämst på att passa tider, så vi har planerat allt i detalj så jag ska hinna) Nu är bara frågan... Vad ska jag ha på mig?!


school

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Ni som har lov än är lyckans ostar . 

H&M

Jag kan inte få nog av snygga koftor man bara kan ha ett linne under. Denna utan knappar och tajta armar ska in i min garderob.
H&M 199:-.

Home again

Hej bloggen! Nu är jag tillbaka i storstaden igen. Hade det trevligt hos farmor och farfar med god mat och misslyckad tårta. Vi åkte hem vid halv tolv idag och kom hem runt halv två. 

Idag blir det att ta de lugnt. Skolan börjar igen imorgon och om jag ska orka lägga mig i tid och komma upp runt åtta måste jag ta det lugnt. Today it is all about me . 


Framme

Hej bloggen!
Sitter på min farmor och farfars data nu för att jag orkar inte plocka upp min. Resan hit gick bra förutom att tåget var smockfullt fram till Nyköping. När vi kom fram blev vi bjudna på god mat och nu är jag proppmätt. Har egentligen inte mycket att skriva och inga bilder att dela med mig av. Så ni får leva utan mig tills imorgon, antar jag. Ha en fortsatt trevlig kväll.

femte januari

Hej bloggen!
Har inte haft tid att blogga fören nu för att bästavän Elin kom förbi vid halv tolv på lunch. Vi lagade soppa och tog massa galna bilder. Massa skratt blev det även på grund av olika sjuka uttalanden. Nu måste jag packa det sista ska till farmor och farfar till imorgon. Mer än så hinner jag inte skriva. Hörs på tåget. 

Dagens outfit

Linne - Ginat
Jeans - Cheap Monday
Tröja - H&M

time to sleep.

Time to sleep . Elin kommer hit runt tolv imorgon på lunch, vi ska laga själva. Vi hörs imorgon. 


Boyfriend jeans

   
 

tripp på stan med resultat.

Efter jag varit hos mamma på jobbet så åkte vi ner på stan för att byta mina jeans och lämna tillbaka mina skor. Först bytte vi jeansen eftersom mina förra jag köpte var storlek 25 och för små gissade vi på att jag behövde 25 eller 26 men gissa vad, jag behövde 24. Hur sjukt är det inte att storlekar kan skilja så mycket i samma butik? 
Efter vi bytt de gick vi till Scorett där jag lämna tillbaka mina skor så nu är jag 500 kronor rikare igen. På cross mötte jag sötnosen elin innan jag gick vidare och skaffa mig nya löparbyxor. Mamma är trött på att jag tar hennes. 
Nu ska jag sätta på någon film tror jag. Harry potter 6 kanske. Vi får se. 
Jeans - Cheap Monday 400:-
löparbyxor - Stadium 299:-

uttråkad.

Dagens humör: Trött men glad
Dagens mående: Bra men ont i armen
Dagens borde: enligt mamma mycket enligt mig inget
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: jeans, linne och kofta
Dagens planer: titta på film 
Dagens vill ha: Crossjackan!!!
Dagens längtan: Österrike vecka 9 
Dagens fundering: Någon som vill skänka mig 3400 kronor?
Dagens beroende: läppbalsam
Dagens tråkigaste: jag är fattig . 

cross.

När mamma och jag var på stan idag gick vi in på Cross och jag hittade två skidjackor jag vill ha. Synd bara att min plånbok inte var tillräckligt stor. I alla fall upptäckte jag det roliga med dom, de båda hade mina namn. Lovisa och Eleonora. Det är ödet, haha . 

up and away.

Nu ska jag snart gå till mamma som jobbar på läkarhuset och hon ska vaccinera mig, cervaxi är det idag. Efter det ska vi ner på stan och byta mina jeans samt lämna tillbaka mina skor. Nu måste jag se till att allt är med. Vi hörs senare.

Vaken

Nu blir det frukost. TTYL

Citat.

PÅ DIN FB STÅR DET ATT DU ÄR INTRESSERAD AV MÄN FAST DU HAR ETT KOMPLICERAT FÖRHÅLLANDE MED ELIN HESSNER
"PÅ DIN FB STÅR DET ATT DU ÄR INTRESSERAD AV MÄN FAST DU HAR ETT KOMPLICERAT FÖRHÅLLANDE MED ELIN" Ellen Ljungqvist

Forever.

Girl, you drive me crazy and I love it.
Vem annars skulle jag prata med i telefon i tre timmar att det blir så spårat att jag gör om våra låtar till opera ? Vem annars skulle jag sitta upp till klockan fem att vi spelar in och redigerar de sjukaste filmerna med din dator? 
Vem annars skulle jag kunna skratta med utan ett ord är sagt?
Vem annars skulle komma på så sjuka idéer som du gör? 
Vem annars skulle stå ut mig mig hela tiden?
Ingen. 
Du är guldvärd Elin Hessner.

Crawl - Chris Brown

So we will crawl.

Nu är jag hemma efter bion. Filmen var jättebra och jag rekomenderar er verkligen att se Sherlock Holmes. Nu sitter jag och lyssnar på Chris Brown och väntar på att klockan ska bli 03.00 för då börjar JVM semin. Tror inte jag kommer vara vaken så länge men i alla fall man kan ju försöka. 


Biokväll

Snart, eller om en halvtimme, ska jag bege mig till Hötorget och träffa Sophie för en kväll i biomörkret. Ikväll ska vi se Sherlock Holmes. 

Har i en timme haft problem med att logga in på bloggen så där av den dåliga uppdateringen. Nu ska jag fixa till mig. Ha en bra kväll 

today i'm wearing

♥ linne med dragkedja - Bikbok
♥ tights - H&M
♥ hood - H&M
det är kallt ute så till bion blir det varma kläder

3 januari 2010

God morgon bloggen eller morgon och morgon klockan är snart halv fyra. I alla fall gick jag upp vid ett idag, inte bra Lovisa skärpning. Mamma hade bytt mina jeans till en annan modell som var ännu mindre i modell men en storlek större som måste bytas igen, kan man inte bara göra alla jeans i samma storlek så man slipper gå upp 3 storlekar från alla andra jeans? 
Snart tror jag att jag ska träffa Elin, vi ska leta fler bästis armband plus att jag tror att jag ska byta mina skor känner inte att jag har någon användning av dom även fast jag är helt kär i dom. 
Nu ska jag välja kläder och fixa håret. TTYL

Good night

Meet me halfway - Black Eyed Peas

design

Vad tycker ni om den nya designen?



Chailatte och film

Här sitter jag med min hemmagjorda chailatte och en liten mandel tårtbit och kollar på en förtrollad romans på trean. Obsevera min grymt snygga mugg som pappa fick i julklapp av mig. 

dress to impress ?

Klänning 299:- H&M



bara så att ni vet..

Så håller jag på att trixa med bloggens utseende det betyder dålig uppdatering och kanske konstig blogg . Återkommer snart.

Jag är med och tävlar

  
TÄVLING!
Jag är med och tävlar om ett supersött cupcake-armband
Tävlingen finner du på http://www.pinkybell.webblogg.se/ 
Tävlingen avslutas tisdagen den 19 Januari klockan 20:00! Var med och tävla du oxå;D
LYCKA TILL!

2 januari 2010

God morgon ! Har precis klätt på mig kläder men får inte igen mina jeans. Köpte de utan att prova för att jag har ett par likadana hemma i annan färg, konstigt. I alla fall ska äta frukost och blåsa håret nu. TTYL

Har tappat kontrollen äver tiden

Man märker att man inte har gjort något under hela dagen utom att titta på tv när man kollar på klockan och upptäcker att den redan är halv tolv. När hände detta egentligen? Här trodde jag klockan var runt nio och tänkte sätta på en film men var för trött för att resa mig. Nu är jag för trött för att se en film. Jag funderar därför på att äta rostade mackor och ett glas oboy, om jag orkar mig ut till köket. Vad har mina läsare gjort idag ?

flowers

Nämen titta vilken söt kjol. Denna får mer än gärna ta plats i min garderob till våren och sommaren. 199:- kostar den på H&M.
Gillar ni denna blommiga kjol?

mönster

På sommaren tycker jag om färglada mönster. Denna klänning på H&M kostar 199:- och känns som en sommrig klänning. Ge mig sommar . 

I'm alive

Efter gårdagen lever jag i ett nytt år, ett nytt decenium. I alla fall hade jag en trevlig kväll igår i södra ängby om jag inte minns fel. Dock kom jag hem två och en halv timme försent vilket ledde till att jag inte fick tillbaka min dator för en nu, mina föräldrar är sämst på bestraffningar, underbart, haha. Anyway så sitter jag i min mjukis dräkt och tittar på tv som hela dagen är och  kommer bestå av. Hoppas ni hade ett bra nyår. 
Sen måste jag bara säga att det verkar som jag har ett gäng trogna läsare med tanke på att jag har haft exakt samma läsarantal i tre dagar i rad. 

RSS 2.0