Tonight


Om inte allt för länge kommer några vänner till mig hit och vi ska ha en trevlig kväll. Vi hörs senare eller imorgon. Ha en bra kväll. Puss

Lördag


Hola bloggen !
Idag är det lördag för er som har tappat räkningen av dagar nu under lovet. I alla fall funderar jag på att skriva min engelska uppsats så jag slipper stressa med den senare i veckan. Måste även få tag i Ida och Maya, ser ni detta ring mig.

Nu kläder !

Fredag

Tjolahopsan !
klockan är tjugo i tre och jag har redan varit ute på stan och letat vinter jacka. Det är svårt att hitta en när man är kräsen. Jag vill helst ha en grön eller blå och jag hitta två jackor i dessa färger i prisklassen 2995 och uppåt inte så lyckat. Men vå får se vilken det blir tillslut.
Jag fick även hem ett thomas Sabo armband.

Nu ska jag sätta på en film. Hörs senare

god natt


sweet dreams - Beyonce


Ett gott skratt förlänger livet...

.. så Elin och jag vi måste leva för evigt så mycket som vi skratta till detta klipp .

Kolla ögonbrynen i slutet !


Torsdag kväll

Nu drar jag ut och tar en fika med Madde, härs efter =)

Torsdag



Hola igen ! Jag är hur trött som helst och mina smaklökar har tagit semester och jag vill ha glass. Med andra ord är jag inte på bra humör, haha. Nej nu ska jag titta på en film eller nått. Puss


Good morning

Har sovit hos frugan min från igår till idag efter jag vinkat av min kusin på centralstation. Vi spelade monopol till klockan fyra och klev upp vid ett. Nu ska jag dra mig hemåt och bygga en byrå och klockan tre ska jag klippa mig.


vi ÄLSKAR Ben&Jerry

Höstlov

Förlåt för tidernas sämsta uppdatering men min kusin har och är fortfarnde här vilket inte ger någon tid att blogga. Nu ska vi till stan !

Töntarna


Töntarna - Kent


Så häng dom högt
Så häng dom långsamt
Men häng dom högt
Jag kräver hämnd
En tidig morgon
Född till tönt

Så lägg dig ner och sov, lilla syster
Bara lägg dig ner och bida din tid nu
Jag vet, du vet vad som måste ske nu
Jag tror stenhårt på din plan
Häng dom högt, häng dom högt

När du grät på festerna
Var jag aldrig bjuden in
Du föll isär inför gästerna
Jag byggde upp dig bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen


backstreet boys


Elin och Lovisa <3 Backstreet boys


fredag !!


Oh ja, seriös bild på acnefejs och moi

Äntligen är det fredag och helg även fast det för mig inte är precis party helg eller sovhelg, har som sagt kurs hela helgen, men men that's life.
Snart ska jag dra till Atletica och hämta upp min favorit acnefejs flicka, haha. Förlåt Elin men jag har tvungen. NEj nu börjar jag bli oseriös. Ska fixa till mig och sedan dra. Hörs senare.


TIME TO SAY GOOD NIGHT


Ut något att plugga är jag trött och tänkte med denna hundra procent seriösa bild säga god natt och sov gott. Förresten visst har jag blivit bra på att uppdatera igen? Puss på er
ni kan än rösta på att bloggen ska få en ny design här. 

Tävling hos a piece of sisters


Hos www.apieceofsisters.se kan man nu vara med och tävla om valfri vara från chicy.se. Själv tycker jag att det ginns hur mycket fint som helst att välja på men jag tror jag har en favorit, en skinnjacka. I alla fall så avslutas tävlingen på söndag (18/10) så passa på att delta du med. =)  

Torsdag


Då var det redan torsdag skoldagarna bara rinner iväg. Idag hade vi samhällsprov på politik och de olika ideologierna som finns, det gick väl ganska bra bara hålla tummarna. Nästa vecka väntar ytterligare två prov och sedan lov, härligt. Nej nu flyger tankarna före en hel vecka. Än så länge får vi se framemot helgen som väntar även fast den inte kommer bli som väntat då jag ska gå en kurs lördag och söndag mellan 0830 och 1630, please kill me. Som tur är finns kvällarna som jag ska ta vara på.

Nu ska jag äta lite yoghurt, puss.

Dagens outfit


Skor - Provskor
♥ Jeans - Nudie
Vit tröja - Lyle scott ( mammas )
vit långärmand under - H&M
♥ Jacka - rock 'n' republic
Väska - H&M


Jacka


Jag kom på att jag inte har någon bra jacka för vädret som är just nu. Skinnjacka är för kallt och dunjacka för varmt. Men jag tror denna från H&M passar bra och sen så var den snygg. 599 kr är inte allt för dyrt.

westermalm - spånga, 38 - 11

Rubriken säger allt om hur matchen gick. Time to sleep börjar åtta imorgon. :)

Jag har snälla vänner jag


Paus i rapporten

Nu kan jag inte ha allt för mycket kvar att skriva på min praktik rapport och när den är klar kommer min favorit flicka Elin hit. Hon är så gullig att hon ska hjälpa mig rensa på mitt rum inför mina nya möbler som kommer på fredag. Med andra ord ska alla möbler ut utom sängen och än så länge tv bordet. Ska bli skönt med en förnying, kanske lyckas jag hålla ordning på rummet då.


Tisdag den 13 oktober


                                     bild från bussresan upp till Kramfors.

Hola guapas ! Det är skönt att vara hemma så här tidigt på en skoldag ! Jag älskar tisdagar och att sluta fem i tolv, haha. Imorgon har jag spanska prov som jag borde plugga lite på, kan redan det mesta då det är till stor del bara är repetition från vad jag lärde mig i nian. Ska även skriva min praktikrapport och plugga inför SO provet om politik och ideologier på torsdag.

Ikväll har jag match och det är bara att tagga, hihi. Nej nu ska jag plugga. puss


Nej jag har inte glömt bloggen !

Förlåt för sämst uppdatering de senaste dagarna men jag har haft mycket och göra plus att i helgen spelade jag SM och då var jag inte ens hemma .

Nu tänker jag sätta igång med bloggandet igen kanske inte så mycket idag då klockan är mycket och jag är trött efter helgen även fast jag sovit i två timmar redan. Som en glad överraskning när jag kom hem upptäckte jag att jag var finalist en en design tävling på ljemtfelts blogg så rösta gärna på min blogg. Nu ska jag göra mig i ordning och sen sova. Puss

bjuder på dagens låt

                           Pärlor - kent


Måndag 5/10





Tjabba tjena hallå ! Bestämde mig för att blogga lite till i alla fall . Just nu sitter jag på sängen och borde nog resa mig upp och byta om för jag har snart träning, dock börjar vi med typ en timmes teori mindre roligt.

Skolan idag var lång och seg då vi hade våran längsta dag på veckan. Kom även på att jag inte behöver stress skriva min engelska då deadline är skriven till 7/10 klockan 0200.

Nu ska jag resa upp min rumpa och av med kläderna. Puss på skjärten


söndag

Förlåt för tidernas sämsta uppdatering men jag har funderat över varför jag har bloggen och ännu inte helt kommit fram till det än men jag tycker om att skriva.

I alla fall har jag ägnat dagen åt att plugga och ska fortsätta nu .  


RSS 2.0