Monday

Hello bloggen har inte haft tid eller lust att uppdatera bloggen, prioterar annat i livet först då jag har bloggen mest för att skriva av mig.

I alla fall så denna vecka har jag praktik vecka och jobbar på forex bank. trevligt måste jag säga. Idag var mycket rolig i alla fall om man jämnför med igår, haha.

Nu är jag trött vill sova och sktier i att klockan är halv nio . God natt

hemma

Sådär nu är jag hemma igen efter en trevlig kväll med klassen i saltsjö-duvnäs. Vi hade hur trevligt som helst med mycket prat och skratt.
Jag är egentligen hur trött som helst och borde sova och det tänker jag göra nu, synd bara att jag är hungrig men orkar inte ta mig till köket, hej lat flicka ! Sov gott


torsdag

Här kommer en snabbt inlägg har massa som måste göras nu. I alla fall jvar jag i skolan idag hade tre lektioner sedan sluta jag. Efter skolan träffa jag Sophie och vi drog til lvasa real, igen.

Nu ska jag fixa lite här hemma och gör mig i ordning. Ikväll blire fest är för sjutton ledig imorgon. Hörs senare. Puss

tror seriöst att jag är väldigt teberoende.

Här sitter jag med min fjärde kopp te sen klockan tolv, en i timman med andra ord och pluggar företagsekonomi. Klockan sju ska jag på tränarmöte och ska då orka ta mig dit. Har träning efter och få se om jag är med. funderar på det eftersom vi har match i helgen och vill jätte gärna spela s¨vi får se.

Nej nu ska jag återgå till företagekonomins underbara värld om olika juridiska företagsformer och hämta mer te, haha.

Can I ask you a question please?


Black roses red - Alana Grace

Can I ask you a question please?
Promise you won't laugh at me
Honestly, I'm standing here afraid I'll be betrayed...
As twisted as it seems
I only feel love when it's in my dreams
so let in the morning the light and let the darkness fade away

Can you turn my black roses red?
Can you turn my black roses red?

Drowing in my lonliness
how long must I hold my breath?
So much emptiness inside...I could fill the deepest sea
I reach to the sky as the moon looks on
my one last tear has come and gone
I'm dying to let your love rain down on me...


still ill

Vaknade upp med dunkande huvud och kunde inte svälja så mamma sa att jag skulle vara hemma igen. Kan säga att jag börjar bli riktigt uttråkad. Dagen till ära ska jag i alla fall plugga företagsekonomi då jag har läxförhör/prov imorgon och det vill jag mer än gärna klara.

Nu ska jag dricka upp min fjärde kopp te, puss.

H&M


Söt topp från H&M 149:-


bara för att vi redan har en planerad fredag


Det är bra att planera i tid men vi kanske är lite överdrivna gällande vissa punkter?


underbart

Medan jag väntar på att min bästavän ska komma förbi med en frappino till mig, åh jag älskar henne, så ska jag sätta på Harry Potter och den flammande bägaren . Vi hörs senare.

btw, var har alla kommentarer tagit vägen?

när jag har pengar ska jag köpa allt


Skor H&M


599:- från H&M.

Hiss eller diss?


Tisdag morgon

God morgon söta läsare ! Jag är hemma ifrån skolan idag med och ligger än i sängen. Ska snart ta mig upp hämta frukost och sätta på en film.
Bäst att ta sig upp ur sängen så jag får något i magen. Pussar

NÄR DET PRATAS OM FILM PÅ EN MÅNDAGSKVÄLL


Hej, min bästavän är egentligen 10 år !


Memories

Att en film som visas på tv kan få så många minnen man förträngt under sommaren tillbaka på en sekund. Det visar hur mycket man har förändrats på en sommar och hur mycket folk i ens omgivning har. Jag har glidit ifrån många nära vänner, kommit närmare andra och även träffat nya. Det är ändå människorna man lämnat bakom sig som alltid påminner en om något fint. Men dessa personer visar även att falskhet verkligen finns. Att en människa man känt under en sån lång tid och litat på till hundra procent kan på bara några dagar försvinna iväg, bli den personen man inte vill vara. Att någon som alltid varit där, lyssnat och sagt snälla saker tillbaka för att få en att må bra. Trots allt det så är jag glad över vad som hände, just nu skulle jag inte vilja ha det på något annat sätt. Jag är glad, lycklig och nöjd med livet som det är och vill inte byta bort det. Jag är underbara vänner som jag kan berätta allt för, som får mig att skratta och som förstår en. Varför skulle jag vilja byta bort det ?
Egentligen vill jag bara säga tack till dig som fick mig att inse att livet är bättre utan att behöva tänka på dig eller ens bry mig. vill även tacka de underbara personerna som jag alltid kan lita på är vid min sida, no matter what. Jag älskar er .

Jag kände för att skriva av mig lite nu när det är gjort drar vi på musik och dansar runt. Livet kunde inte vara bättre. Jo, jag kunde vara frisk.

(inlägget tagen från min förra blogg, men det stämmer lika mycket nu som det gjorde den femte september)

Gina tricot 249:-


Denna söta tunika/tröja får mer än gärna flytta in i min garderob när pengarna kommer, åååh mamma är ju på banken nu och lägger in 350 kronor på mitt konto. Frågan är vilken färg är snyggast ?

Dagen går långsamt fram


Med knappt något på TV och en för lat Lovisa känns det som att dagen går fram i snigelfart. Ligger i sängen och kollar på tretton men har sett den så många gånger att jag vet inte om jag orkar se den igen. Skulle kunna gå upp och sätta på en bättre film men bokhyllan känns för långt bort och likaså att byta sladden i tv:n så att playstationet fungerar. Snacka om lyxproblem.
Inom femton minuter ska mamma kom hemma med mat, jag längtar.

leggings med dragkedja


149 kr från H&M, jagg vill ha !


Måndag

God morgon ! Ligger fortfarande i sängen då jag imorse vaknade upp med ett dunkande huvud och frossa. Efter alvedon och lite till sömn var det bättre men sedan kommer det tillbaka Inte nog med det har frossan gått över till att det är varmt och jag har för en gångs skull fönstret på mitt rum öppet.

Som tur är har min gulliga mamma lovat att komma hem med lunch till mig, finns verkligen fördelar med att hon jobbar 2 minuter från våran lägenhet. Hon har lovat att köpa hem buger king mat i alla fall, hihi jag behöver allt skräpmat idag.

Nu ska jag bläddra igenom kanalerna och se om något bra går. Tror att filmen tretton går vid elva och den kan man ta och se för 100:de gången. Puss så länge.


TIME TO SAY GOOD NIGHT


med en bild som min favorit flicka har fotat säger jag god natt. Börjar åtta imorgon och hoppas på att må bra.

Då vare söndag igen.


Efter småbarnens träning idag mådde jag verkligen inte bra, jag frös och hade ont i huvudet och la mig under min älskade IFK Norrköpings filt och efter en timmes vila och en alvedon mår jag mycket bättre igen.
I alla fall kom jag nyss hem efter att ha kollat på en lägenhet, eller man kan faktiskt säga ett hus för det var ett gårdshus i fyra våningar som man skulle bo i.
Synd att vi inte har de där 7 miljoner kronorna huset kosta för jag hade självklart valt rummet högst upp, vem vill inte ha en våning helt för sig själv? Inte nog med det så från köket gick man ut på en gräsmatta och sedan vidare ut till en pool, haha. Nej nu ska vi sluta drömma om detta hus.

Jag hade tänkt sätta mig ner och börja skriva lite på min review of the movie Chicago eller plugga lite företagsekonomi men just nu har jag ingen ork till något.


Godmorgon

Här sitter jag med en stor kopp te och gör mig i ordning, klockan är inte mer än 10 över nio och om 30 minuter ska jag träffa min kompis på st: eriksplan. Nu ska jag göra mig klar, hemma vid halv ett igen. puss

gosiga höst


Vad jag älskar med hösten är halsdukar, speciellt de man bara behöver trä över huvudet.


When it comes to us there is no good explanation for anything.


I brist på rubrik


Hola bloggen ! Jag har snart fixat klart i mitt rum och ska då ta och göra mig själv i ordning. Om jag orkar kanske jag pluggar lite så jag slipper göra allt imorgon men det återstår att se.

Ni måste erkänna att jag blivit bättre på att uppdatera, eller hur Elin ?  Nu ska det sista fixas på rummet så att mor min blir glad och jag får beställa mina möbler

Gina tricot


Denna lilla kofta får gärna hänga i min garderob. 149 kr kostar den .


H&M


299:- på H&M, jag vill ha!


Lördag

God morgon läsare, sovit gott? Det har i alla fall jag gjort. Förstår doch inte varför min säng ser ut som den gör efter jag sovit en god natts sömn i den.

Dagens plander är till och börja med fixa rummet fast först frukost.

chailattefredag


Denna bild beskriver min fredags eftermiddag. Nu säger jag god natt.


torsdag

Elin min kära vän klagar på att jag inte uppdaterar för hon är väldigt intresserad av mitt liv. Elin har du någon gång hört talas om en telefon, du vet en sån man kan ringa till den andra och pumpa ut alla information om den andra personens liv när vi bor typ 500 meter ifrån varandra?

I alla fall så har jag idag varit i skolan, började halv tio då de tagit bort våran sovmorgon till halv tolv på torsdagar men jag klagar inte eftersom vi slutar istället två timmar tidigare. Efter skolan har jag pluggat lite matte och annars bara tagit det lugnt. Snart kommer mamma hem med pizzan och jag är så hungrig så det inte är sant,


BÄSTAVÄN



Elin Hessner min söta, underbara, bästaste vän du betyder mycket för mig. Du får mig alltid att skratta och le. Ditt glada humör smittar av sig. Alla underbara dagar vi har haft, klassiska chailatte fredag och alla galna bilder som vi tagit tillsammans.  
Jag älskar dig bästavän.


En bra låt !


Adore you - Lil Rain
You look into my eyes, put me out of my misery
I have never told lies, I hope that you come back to me
I want to spend my time in loving you forever
No matter what happens, we must stick together
Come on trust in my words, give me your heart back again
Kiss my lips, touch my hand, give me a second chance
My heart is bumpin, have a feeling that I've never felt,
If I'm allowed to be with you, the luck is comin to my world
So far as I remember, you was perfectly happy
To find someone like me, in a world full of traffic
I fulfill your dreams, its not only taffy
You're the only one for me
We walk through a world where nobody has been before
turn back the hands of time open every door
I swear I will loy you down and sure I love you more
To retrieve your affinity


Trettonde september

Hallå kära blogg. Fick lite klagomål från mina vänner som trodde jag antingen dött eller försvunnit, hah. Men nu skriver jag igen, har inte skrivit i helgen pga att min kusin och moster har varit här så det har varit full rulle från morgon till kväll. Orkar inte berätta allt vi gjort men vi såg Cats igår och säger bara se den ! Dansarna akrobaterna och sångerna allt var bäst .

Nu ska jag plugga lite matte poss poss.

090909

Hej söta bloggläsare ! Nu är jag hemma och har en lugn stund. Har haft fullt upp hela dagen .Det började med en lång skoldag, med skolfoto och allt och slutade med en fika med Jacob och en liten pratstund med Estelle. Skolfotot tror jag gick helt okej och skoldagen kommer jag inte ihåg så mycket av, var väldigt trött hela dagen tur att jag har sovmorgon imorgon.

Just nu sitter jag och kollar på fotbollen och lyssnar på musik, ska faktist plugga lite. Hörs sen. Puss


Kusin


Ellen Ljungqvist du är bäst !


Skolfoto



Imorgon är det skolfoto och jag har som vaje dag beslutångest med vad jag ska ha på mig. Vilken av dessa outfits tycker ni jag borde ha?


Tisdag


Hallå söta blogg läsare ! Det känns lite konstigt att nu bygga upp en blogg från grunden igen. Har i alla fall nästan fått klart designen.

I alla fall så har jag idag varit i skolan. Hade tre lektioner Engelska, spanska och sist naturkunskap då vi var i Lappkärsberget och letade efter löv och insekter, säger bara tråkigt. Kom hem någon gång vid halv fyra och har sen dess bara suttit vid datorn med musik på och pratat med Elin. Borde sätta igång med pluggandet nu. Puss

bara en kod som ni inte behöver bry er om

Följ min blogg med bloglovin

Dagens outfit


♥ T-shirt - Gina tricot
♥ Jeans - Nudie


Ny blogg

Hallå bloggläsare, detta är inte min första blogg utan hade en precis tills idag. Jag och min kompis drev den men vi bestämde oss för att ta en paus från den och ha varsin egen av olika skäl . I alla fall så välkommna hit. Nu ska jag sova. Puss

Min måndag


Min bästa vän Elin på promenad i vasastan

Tänkte berätta lite snabbt om min dag. Egentligen så är måndag ingen höjdar dag, vem tycker det egentligen. I alla fall så ville jag göra det bästa av dagen och träffade därför min bästa kompis Elin efter skolan för en chailatte och även en tripp till vår gamla skola. Skolan var sig verkligen lik man känner sig fortfarande hemma där. Lite kul att träffa gamla lärare synd bara att inte alla var där men det blir fler besök så att man kan hälsa på dem med. Vill konstigt nog träffa min gamla spanska lärare, haha jag som trodde att hon inte lärt mig något men det visas sig att mycket av det hon tjatat om faktist har fastnat, haha.
Nu tror jag att jag ska plugga lite och dricka upp mitt te.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0